Share/Save/Bookmark

Historisk samarbeidsavtale mellom NFF og SKF

  04.03.2017 Kl. 19:18  
Av SKF
Tidlig lørdag morgen signerte fotballpresident Terje Svendsen og styreleder i Serieforeningen for Kvinnefotball en historisk samarbeidsavtale. Avtalen som løper fram til 2022 har vært under konstruksjon i lengre tid, men er nå endelig vedtatt både av Forbundsstyret og av SKFs medlemsklubber.

Målet med avtalen er å sikre et godt samarbeid mellom Serieforeningen for Kvinnefotball (SKF) og Norges Fotballforbund (NFF). Ambisjonen er å jobbe målrettet sammen for at norske klubblag og landslag blir blant de ledende i verden på kvinnesiden. 

Styreleder i SKF er glad for å endelig ha fått på plass avtalen.

-        Vi har nå formalisert samarbeidet som sikrer oss bedre involvering i arbeidet med å utvikle norsk kvinnefotball. Klubbene får også større innflytelse på fordelingen av midlene. Det er veldig positivt, sier styreleder Synnøve Tverlid.

President Terje Svendsen understreker at det er viktig å gi interesseorganisasjonene påvirkning på eget produkt.

-        Det er svært viktig å formalisere samarbeidet. Det gir oss gir oss større kraft i arbeidet med å utvikle kvinnefotballen videre. Det ligger et stort potensial på jentesiden som vi må klare å utnytte fremover slik at vi også øker den kommersielle verdien, sier Svendsen.

Avtalen innebærer et rammeverk for hvordan NFF og SKF skal samarbeide på en rekke områder, blant annet spiller-, trener- og organisasjonsutvikling, markeds- og medieavtaler, terminlister og budsjettprosess.


Foto: SKFVis alle nyheter