Share/Save/Bookmark

Ny daglig leder i Serieforeningen

  08.02.2017 Kl. 19:16  
Styret i SKF har ansatt Hege Jørgensen som daglig leder for foreningen. Etter en lengre rekrutteringsprosess er styret glade for å ha kommet til enighet med Jørgensen som vil bli en solid tilvekst til foreningens arbeid for toppklubbene i norsk kvinnefotball.

Hege Jørgensen har lang fartstid i norsk fotball, både som spiller og leder. Hege har hatt en rekke verv i Kolbotn og har også sittet i Forbundsstyret.

"Hege er kjent for sitt brennende engasjement for kvinnefotballen og vi er glade for å kunne få henne om bord", sier styreleder i SKF, Synnøve Tverlid. "For oss har det vært viktig å ansette en daglig leder som kjenner norsk fotball generelt og kvinnefotballen spesielt, men som samtidig har ønske om å komme inn og videreutvikle SKF og klubbene."

Jørgensen starter i jobben 1. mars og hennes første møte med medlemsklubbene blir på SKFs årsmøte fredag 3. mars. Hege vil ha kontorsted på Ullevål Stadion.

Hvorfor har du takket ja til jobben som daglig leder i SKF, Hege?

"I tillegg til at kvinnefotballen ligger mitt hjerte veldig nært, er det først og fremst potensialet som trigger meg. Selv om Norge var relativt tidlig ute med oppstart av fotball for jenter sammenlignet med andre nasjoner, er idretten likevel ung. Produktet har et voldsomt uforløst potensial. Det har jeg lyst til å være med å utvikle."

Hva blir dine viktigste oppgaver når du tar fatt på jobben?

"Først må jeg bruke tiden på å sette meg inn i alt arbeidet som både SKF og NFF allerede er i gang med. Jeg ønsker videre å ha en god dialog med alle klubbene slik at jeg får en oversikt over hvordan hverdagen er for dem. Så får vi sammen stake ut en kurs for fremtiden. Det ser jeg veldig frem til."


Synnøve Tverlid
Leder Serieforeningen for Kvinnefotball
Telefon 917 15 403

 

Fakta:
Hege Jørgensen
Alder: 43
Sivilstand: Samboer, to barn
Telefon 988 72 835

Vis alle nyheter