Share/Save/Bookmark

Ny millionavtale for kvinnefotballen

  21.03.2018 Kl. 09:52  
Av SKF

Coop skal som ny hovedsponsor bidra til å løfte kvinnefotballen i Norge.

 - Vi er utrolig stolte av at Coop blir en av hovedsamarbeidspartnere til Toppserien. Å kunne presentere en slik nyhet for klubbene våre nå rett før sesongstart gir ekstra energi. Dette viser igjen at kvinnefotballen er et produkt som mange har tro på. Det betyr mye, sier Hege Jørgensen, daglig leder for serieforeningen for kvinnefotball.

Jørgensen forteller at Coop og Toppserien deler mange av de samme verdiene.

- Fellesskapet står sterkt hos oss begge, noe som vi kommer til å bygge samarbeidet på. Vi gleder oss veldig til å utvikle kvinnefotballen videre sammen med Coop og de øvrige samarbeidspartnerne som vi nå har fått på plass. Vi går en spennende tid i møte.

Coop er fra før hovedsponsor for Eliteserien i fotball, ved siden av å være samarbeidspartner til Norsk toppfotball og delpartner til Obos-ligaen. Nå toppes fotballsatsingen ved at Coop bli hovedsponsor for den øverste divisjonen i kvinnefotballen.

- Coop er eid av våre kunder og vi er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Målet er å inspirere og motivere alle som driver med trening og fysisk aktivitet, og alle som har lyst til å få mer aktivitet i hverdagen. Fotball er folkesport nummer én for både stor og små, og vi er stolte av å være med å utvikle norsk bredde- og toppfotball i årene som kommer, sier konsernsjef Geir Inge Stokke i Coop Norge SA.

 Avtalen vil gi Coop eksponeringsmuligheter og spennende prosjekter som vil øke interessen for kvinnefotballen.

 - Coop heier på alle, og har i mange år vært en viktig støttespiller for fotball-Norge. Blant annet har vi delt ut drakter til tusenvis av fotballag og vært sentral sponsor i store og små sportsarrangement. Mange av profilene i Toppserien, som er viktige forbilder for yngre spillere, har trolig spilt med Coop på ryggen også i startgropen av sin idrettskarriere, sier Stokke.

 Sponsoravtalen har en varighet ut 2019 med opsjon på ytterligere to år. Partene vil ikke oppgi prisen på avtalen.

 For mer informasjon, vennligst kontakt:

Hege Jørgensen, daglig leder for serieforeningen for kvinnefotball.
Mob.nr.: 988 72 835

Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef Coop Norge
Mob.nr.: 905 99726

 


Vis alle nyheter