Share/Save/Bookmark

Ny samarbeidsavtale for SKF

  02.03.2018 Kl. 20:06  
Av SKF

Thon Hotels var en av de første kommersielle aktørene som investerte i Toppklubbene på kvinnesiden. Den gangen gjennom prosjektet «Jenteløftet». Thon Hotels har også vært samarbeidspartner med Norges Fotballforbund siden 2008 og bidratt inn mot alle deler av norsk fotball.

Nå er en ny og langsiktig samarbeidsavtale signert både mellom Thon Hotels og Serieforeningen for Kvinnefotball og også NFF.

- Thon Hotels er glad for at vi har blitt enig med NFF om en forlengelse av vår avtale med norsk fotball. Vi er opptatt av mest mulig aktivitet rundt om i hele landet. Og denne avtalen speiler dette. Vi har valgt å ha et ekstra fokus på Toppserien for kvinner og jentefotballen og har derfor også signert en avtale med Serieforeningen for kvinnefotball. Vi ønsker å være en sterk bidragsyter til den totale fotballaktiviteten i norsk fotball, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

Samarbeidsavtalen med SKF gir Toppserieklubbene overnatting til alle bortekampene i Toppserien årlig. Thon Hotels var også en sentral del av jenteløftet for noen år tilbake, og denne avtalen viser at de fortsatt har et engasjement for og en tro på toppfotballproduktet på kvinnesiden.

- Samarbeidsavtalen med Thon Hotels gjør at spillerne får en bedre tilrettelagt og mer profesjonell inngang til bortekampene. Dette er helt i tråd med de strategiske grepene vi ønsker å gjøre, og derfor betyr dette mye for Toppserieklubbene. Samtidig føyer avtalen seg inn i rekken av flere gode samarbeidsavtaler som er signert den siste tiden. Vi er glade for at mange nå ser potensialet i toppfotballen på kvinnesiden, sier daglig leder i Serieforeningen for kvinnefotball, Hege Jørgensen.

 


Vis alle nyheter