Share/Save/Bookmark

OBOS Vinterturnering på La Manga

  14.02.2018 Kl. 14:31  
Av SKF
Seriestarten nærmer seg med stormskritt, og tradisjonen tro gjør lagene sine forberedelser i sydligere strøk. OBOS er rykende fersk generalsponsor for Toppserien. Med boligbyggelaget i ryggen er det Serieforeningen for Kvinnefotball som denne gangen inviterer til OBOS Vinterturnering på La Manga.

Ni av lagene deltar og de første klubbene er allerede på plass. Det meldes om sol, strøkne baner og fantastiske forhold.

I tillegg til de sportslige forberedelsene, er La Manga en viktig møteplass for klubbene. Daglig leder i SKF Hege Jørgensen gleder seg til å møte lagene.

- La Manga er tradisjon, sier Jørgensen. Det er nå vi kjenner at spenningen stiger og at seriestarten nærmer seg. Vi ønsker å benytte La Manga enda bedre som møteplass enn tidligere. Vi har derfor invitert både sponsorer og fagmiljøer ned til Spania. Vi kommer forhåpentligvis til å ha mange nyttige diskusjoner i løpet av uken som vil bringe oss videre.

Styreleder i SKF Synnøve Tverlid roser engasjementet som de nye samarbeidsparterne viser kvinnefotballen.

- SKF og klubbene er svært glad for det engasjement våre gode partnere OBOS og Norsk Tipping viser for å få utviklet kvinnefotballen i Norge. Nå gjelder det for oss å være vårt ansvar bevisst og sørge for å videreføre det arbeidet de har startet, understreker Tverlid. Vi ser frem til fortsettelsen!

Det er med stor glede at vi i disse OL tider kan informere om at kampene på La Manga for første gang vil bli streamet. Det hjemlige publikum kan dermed følge med på sitt favorittlag fra godstolen i Norge. Amedia sender samtlige kamper via sine lokale aviser.

Kampoversikt:

15/2 kl. 18.00   Lyn - Grand Bodø, 1-1
16/2 kl. 14.00   Sandviken - Trondheims-Ørn 1-2
16/2 kl. 16.00   Stabæk - Arna-Bjørnar 0-0
16/2 kl. 18.30   Røa - Avaldsnes 1-2
19/2 kl. 16.00   Trondheims-Ørn - Kolbotn - Østlandets Blad
20/2 kl. 16.00   Arna-Bjørnar - Røa - Bergensavisen
20/2 kl. 18.30   Avaldsnes - Sandviken - Haugesund Avis

Ønsker du å lese mer om hvordan lagene har det på La Manga og de hva de foretar seg, så anbefales det å ta en titt på klubbene hjemmesider og deres Facebook sider.

Ønsker du å lese mer om OBOS klikk her

Ønsker du å lese mer om Norsk Tipping klikk her


OBOS

Vis alle nyheter