Share/Save/Bookmark

SKF på Instagram

  10.05.2017 Kl. 20:59  
Av SKF
For en tid tilbake så vi at det var kommet en ny profil på Instagram under navnet Toppserien. Etter litt frem og tilbake fant vi ut at kontoen ble driftet av Guro Pettersen. Pettersen spiller nå i danske Fortuna Hjørring, på utlån fra Stabæk. Hverdagen til Pettersen har forandre seg fra det å haste frem og tilbake mellom trening og jobb til en hverdag hvor hun nå er 100% fotballspiller. Selv om man er fotballproff er man ikke "på" 24 timer i døgnet. Det vil si at Pettersen nå kan bruke enda mer tid på det hun brenner for.

SKF tok en prat med Pettersen for å finne ut mer om hennes interesse rundt sosiale medier og hennes hverdag i Danmark.

- Etter at jeg flyttet til Danmark og ble fotballspiller på heltid fikk jeg veldig mye mer fritid enn hva jeg har vært vant til. Det er selvsagt utrolig deilig å kunne slappe av mellom treningene, men jeg er en person som liker å jobbe og ha en litt mer hektisk hverdag. De som har vært i Hjørring vet at det ikke akkurat er verdens navle, så i løpet av de første ukene mine i Danmark hadde jeg nok sett igjennom halve Netflix, og det begynte å bli ganske kjedelig, sier Pettersen til kvinnefotball.no.

- I fjor deltok jeg på "Toppidrettens Karriereprogram" i regi av Idrettens Karrieresenter (NISO og Norges Fotballforbund) hvor vi fikk mer kunnskap om hvordan man kan bygge seg en karriere samtidig som man er idrettsutøver på heltid. Vi tok personlighetstester og lærte mer om hvordan vi var som personer og hvilke kvaliteter vi hadde. Jeg ønsket å gjøre noe for kvinnefotballen i Norge". Jeg er 100% sikker på at kvinnefotballen har et enormt potensiale. Å drifte en Instagram-konto er noe jeg har mulighet til å gjennomføre alene fra Danmark.

- Det sies at det er lettere få tilgivelse enn å få tillatelse, så etter en måneds tid var jeg i kontakt med Linda Berntsen og SKF, og vi ble enige om et samarbeid, som begge parter er veldig fornøyde med, smiler Pettersen.

Det er ingen hemmelighet at SKF er fornøyd med å ha fått Pettersen på laget.
- Vi i SKF er stolte av å ha med Pettersen på laget. Det har i lang tid vist seg at hun er god på bruk av sosiale medier og det ser man ved å ta en titt på kontoen Toppserien på Instagram. Selve innholdet er bra og antall følgere har steget hurtig, sier Linda Berntsen til kvinnefotball.no. 

Vi har store planer for Instagram-kontoen og skal jobbe med å utvikle den på samme måte som kvinnefotball.no, Facebook- og Twitter-kontine våre. Førsteprioritet nå er å få følgere slik at flere kan få med seg hva som skjer i Toppfotballen i Norge. Det blir oppdateringer fra Toppserien og 1. divisjon, og sikkert litt fra landslag også, med noen innslag fra lavere divisjoner også. Det blir også konkurranser hvor du kan vinne fine premier.

For SKF er det en viktig å øke oppmerksomheten til norsk kvinnefotball. Det å være synlig på flere plattformer på en god måte er endel av det vi jobber med.

- Om klubbene ønsker å bidra med å sende inn bilder til oss er vi veldig takknemlig for det. Nå gjenstår det for din del å gå inn på Toppserien på Instagram og begynne på følge kontoen vår, avslutter Berntsen!  

Vis alle nyheter