Share/Save/Bookmark

Status i 2. divisjon

  21.09.2017 Kl. 12:20  
Av SKF

Avdeling 01 

Hønefoss trenger bare ett poeng på de fire siste kampene for å sikre seg kvalifiseringsspill for opprykk til 1. divisjon. I praksis er Hønefoss klare siden Raufoss kun kan komme á poeng - og har 29 mål å ta igjen på målforskjellen. HBK kjemper med LSK2 om å bli seriemester. LSK2 kan som kjent ikke rykke opp. (Forsidebilde: HBK feier 3-2 seier over Kolbotn2 tidligere i sommer. Foto: HBK Media)


Avdeling 02 

Røa2 leder avdelingen. De kan ikke rykke opp. Nanset ligger på andreplass og har syv poengs forsprang på nærmeste rival, Snøgg, om å sikre seg plassen som gir kvalifiseringsspill.


Avdeling 04 

Her er det supertett og helt åpent før de siste 4 serierundene. Kaupanger leder, ett poeng foran Haugar - som igjen er ett poeng foran Fyllingsdalen.


Avdeling 06 

Molde og Fortuna kjemper om seriemesterskapet og en plass i kvalifiseringsspillet. Molde ligger best ann tre serierunder før slutt. De har fem poengs ledelse på Fortuna. Lagene møtes forøvrig i nest siste serierunde i Ålesund.


Avdeling 07 og 8

De to beste lagene i avd 7 og de to beste lagene i avd 8 spiller et sluttspill om en kvalifiseringsplass til 1.divisjon. Grand Bodø 2 kan ikke rykke opp.


Avdeling 09

To kamper gjenstår. Tromsdalen leder serien tre poeng foran Tromsø IL. De har igjen et oppgjør mellom hverandre 7. oktober. Det kan fort bli en ren seriefinale.Kvalifiseringsspillet foregår som vanlig ved seriespill i to puljer (enkel serie). Serievinner rykker opp til 1. divisjon. Rekkefølgen på kampen i den enkelte pulje trekkes av NFF når alle deltagerne er klare.


 

  • Pulje 1: Vinner avd. 01, vinner avdeling 04, vinner avd. 09
  • Pulje 2: Vinner avd. 02, vinner sluttspill 07/08, vinner avd. 6 


Vis alle nyheter